Uslovi korišćenja

Poštovani,

Molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem web sajtu-u, kao i kupovina u našoj internet prodavnici, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u potpunosti.  Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Sve cene na web sajtu  www.katalozi-priručnici.rs prikazane su u dinarima.    

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu proizvoda i plaćaju se dodatno prilikom isporuke.

Korišćenje sajta

Dobrodošli na web sajt  www.katalozi-priručnici.rs  i internet prodaju firme KUP MC.

Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge KUP MC.

Korišćenjem bilo kog dela web sajta, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Nedozvoljeno korišćenje web sajta  smatraće se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Opšti uslovi

  • Prilikom registracije ili poručivanja, posetilac web sajta ostavlja svoje identifikacione podatke. Nakon registracije posetilac postaje korisnik i stiče pravo na kupovinu.
  • Opšti uslovi poslovanja podrazumevaju delovanje web sajta, prava korisnika i poslovni odnos između trgovca i potrošača a sve u cilju obostranog zadovoljstva.
  • Svi proizvodi prikazani na web sajtu katalozi-priručnici.rs su deo naše ponude i dostupni su u svakom trenutku. Status porudžbine možete proveriti porukom na broj telefona 064 306 7082 ili upitom na e-mail kupmc3@gmail.com
  • Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
  • Nakon prijema porudžbine kupac će telefonskim putem ili mejlom biti obavešten ukoliko rok isporuke prelazi očekivani rok isporuke.
  • U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca.
  • Dostava proizvoda i troškovi dostave proizvoda se odnose na teritoriju Republike Srbije.